Jumat, 05 Juni 2009

Londo dadi manten





Gending Kebogiro muni ngrangin, angiring adicara panggihing penganten. nanging ing wektu iki kang dadi manten dudu wong Jawa, sing dadi manten wong Londo Amerika, Samuel Gregory lan Carolina Yoder.

2 komentar:

mawaradi mengatakan...

Pak Ugeng sugeng enjing, kula pelatihan wonten sekolah wah rame sanget, matur nuwun bimbinganipun, mangke dipun ajari bab unggah gambar,nuwun,

Pak Ugeng mengatakan...

Mangga, kula dherekaken.

Pengikut

Matur Nuwun ...